Ανακοινώσεις

Στρατιωτικές Σχολές 2018

 

antisilipsi

Εκδόθηκε η προκήρυξη για τις στρατιωτικές σχολές για το έτος 2018 από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (www.geetha.mil.gr).

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 10 Μαΐου 2018 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

  • Το έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας εδώ.
  • Η προκήρυξη από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης εδώ.
  • Το έντυπο Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση εδώ.

 

Οδηγίες συμπλήρωσης Αίτησης-Δήλωσης:

  1. Απαιτείται Η/Υ με περιβάλλον windows.
  2. Απαιτείται να είναι εγκαταστημένο λογισμικό ανάγνωσης αρχείων PDF (π.χ. Adobe Reader).
  3. Το αρχείο PDF πρέπει πρώτα να αποθηκευτεί στην Επιφάνεια Εργασίας (Desktop) του Η/Υ και στη συνέχεια να ανοιχτεί και να επεξεργασθεί-συμπληρωθεί με το λογισμικό της ανωτέρω Παραγράφου 2.
  4. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το κόκκινο πλαίσιο (πάνω αριστερά στο έντυπο της Αίτησης) θα παραμείνει, με αποτέλεσμα η Αίτηση να καταστεί άκυρη.

 

Αντισύλληψη – Οικογενειακός προγραμματισμός – Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα

 

antisilipsi

Στις 3/3/2016  πραγματοποιήθηκε ενημέρωση μαθητών/τριών με θέμα: «Αντισύλληψη – Οικογενειακός προγραμματισμός – Σεξουαλικά Μεταδιδόμενα Νοσήματα» που οργάνωσε η Δ/νση του σχολείου μας σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ιωαννίνων και το Διευθυντή της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Καθηγητή κ. Θεόδωρο Στέφο.

Το 2ο ΓΕΛ Ιωαννίνων ευχαριστεί όλους όσους συνέδραμαν για την επιτυχή έκβαση της ενημέρωσης και ιδιαίτερα τη γιατρό του Π.Γ.Ν.Ι κ. Μαρία Μπέτα για την άψογη παρουσίαση του θέματος και την εν γένει εθελοντική προσφορά της.

 

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το σπίτι μας"

brochure orfan

 

front cover

 

afisa orfan

Διαγωνισμός Euroscola

Ο διαγωνισμός Euroscola θα διενεργηθεί σε επίπεδο Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ηπείρου την ΤΡΙΤΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013. Οι αιτήσεις συμμετοχής των μαθητών θα υποβληθούν από τις 28 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου 2013.

Περισσότερα...

Συμπλήρωση Μηχανογραφικών Δελτίων

Ανακοινώνεται στους/στις αποφοίτους του σχολείου μας ότι κατά το διάστημα υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων (1 – 12/7/2013) το σχολείο θα είναι ανοικτό καθημερινά από 08:30 – 13:30 προκειμένου να τους παρέχεται η όποια υποστήριξη χρειάζονται για την υποβολή του Μηχανογραφικού τους δελτίου.


Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα οι απόφοιτοι καλούνται να προσέλθουν στο σχολείο για να παραλάβουν τις Βεβαιώσεις Πρόσβασης και τα αντίγραφα των απολυτηρίων τους.


Επίσης οι γονείς και κηδεμόνες των μικρότερων μαθητών/τριων μπορούν κατά το ίδιο χρονικό διάστημα να προσέρχονται στο σχολείο για την εγγραφή και την παραλαβή των ελέγχων επίδοσης των παιδιών τους.

Παρουσίαση Βιβλίου: "Το Γυμνάσιο Θηλέων Ιωαννίνων"

 

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Το σχολείο μας ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής της πληροφορίας καταβάλλει μια συνεχή προσπάθεια για τη βελτίωση και επικαιροποίηση της ιστοσελίδας μας, έτσι ώστε να μπορείτε να ενημερωθείτε για τα νέα του σχολείου αλλά και να βρείτε χρηστικές πληροφορίες τόσο για τη σχολική ζωή όσο και για άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Ελπίζουμε τα αποτελέσματα της προσπάθειάς μας να σας ικανοποιήσουν.

Copyright© 2014 - 2ο Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων

http://2lykioannina.gr - http://2lyk-ioann.ioa.sch.gr

 

Υλοποίηση: Μποβίλας Κώστας, ΠΕ19

Free business joomla templates